Beacon of Oneness Big

Beacon of Oneness Big
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten

€266.00


Informatie over het Lichtinstrument
Specification


Beacon of Oneness™ Big

De Beacon of Oneness™ straalt als Baken van Licht energie uit het Lichtveld van Oneness.

Verbindend in Eénheid en één-zijn, is ze als een wonderschoon Licht-Portaal.

Ze nodigt elk die in haar bijzijn verkeert uit, zichzelf lief te hebben en deze Waarheid te leven.

De Beacon of Oneness vult ruimtes met kristalhelder Licht en nodigt een ieder in haar nabijheid uit mee te frequentiëren in dit veld van harmonie.

De Beacon of Oneness verlicht de omgeving in Oneness en draagt ertoe bij dat een ieder die hierin verblijft zich optimaal ingebed voelt in rust, vrede en een helder kristal bewustzijn.

Dit opent het Hoge Hart Portaal, verhoogt het bewustzijn en verlevendigd onze Essentie~Connectie*).
Al dit verheldert onze reis in creatie en manifestatie zodat we steeds meer hemel op aarde zullen creëren én dit met een vreugdevol hart delen.

De Beacon of Oneness is een Lichtbaken welke de Lichtwever op aarde krachtig vergezelt in het leven van Vreugde en Wijsheid in connectie met zijn Essentie.
Ze deelt in liefde, overvloed en vreugde in continue afstemming op het Lichtveld van Oneness en nodigt elk uit dit te willen ontvangen.


Hoe de Beacon of Oneness aan te wenden?

De Beacon of Oneness is een Portaal welke continu Kosmisch Licht aantrekt van het Lichtveld van Oneness, dit bundelt en doorstraalt. Ze is als een doorgeefluik van energie en creëert vanuit haar functie een harmoniserend veld waarbinnen energie wordt geordend, gerevitaliseerd en in balans gebracht.

Plaats de Beacon of Oneness in huis, praktijk of werkplek.
Zodra ze zich in een ruimte bevindt, doet ze met liefde haar werk als Licht-Portaal.
Ze zorgt voor energie in beweging en een afstemming op de sprankelende, liefdevolle en bekrachtigende energie van Oneness.

Dit maakt elk huis een werkelijk Thuis.
Elke praktijk of werkplek een extra fijne plek om te zijn.


Beacon of Oneness™ groot of klein?

De Beacon of Oneness klein wordt geplaatst in een niet al te ruime ruimte, zoals een studio of eenkamerappartement of bijvoorbeeld een slaapkamer.
Ze laat zich graag uitnodigen met je mee te reizen naar je werkplek of andere bestemming.
De Beacon of Oneness groot verlicht een grotere oppervlakte zoals die van een woonhuis of groter appartement.


Beacon of Oneness™ en manifestatie

Onze gedachten en gemoedstemming zijn een belangrijk tweetal.
Intenties zijn krachtig in het manifesteren van dat wat we verlangen. Net als het verkeren in lichtheid, een positief, opgewekt gemoed.
De Beacon of Oneness verhoogt de lichtfrequentie in de omgeving.
Elk die zich hierin bevindt ontvangt de uitnodiging dit geschenk te aanvaarden en mee te gaan in deze verhoogde lichttrilling.

Omdat intentionele manifestatie plaatsvindt door het verhogen van het bewustzijn in een hogere frequentie, kan de Beacon of Oneness ook op die wijze aangewend worden.
Op je aardse reis in manifestatie en creatie ondersteunt ze zo het in aardse werkelijkheid begroeten van dat wat je verlangt hebt en in frequentie reeds is.

Creëer elke dag tijd om samen met de Beacon of Oneness bewust te verkeren in Oneness.
Tijd waarin je je verbindt met je Essentie~Connectie en alles wat je verlangd en verlangd hebt, voelbaar wordt. Zit zo lang je wilt in de vreugdevolle opwinding die hierbij vergezeld gaat. Voel de zachte maar krachtige energiestroom in jou verlevendigd worden. De frequentie van je Essentie in connectie met jou. Dit werkt krachtig in het realiseren en manifesteren van Liefde in elk mogelijke vorm.

 

Product specificaties*

Beacon of Oneness™ BIG
Gewicht 2.6kg
Breedte 12cm
Hoogte 15.5cm
Diepte 9cm

* Omdat LightTools for Oneness® met de hand worden gemaakt, kunnen de specificaties in gewicht en grootte een weinig verschillen. Dit heeft echter geen invloed op de werking van de instrumenten.

 

*) Jeroen en Gerlinde Schilt zien de Essentie als dat deel dat we ook zijn maar niet in ons aardse lijf geland is, maar in frequentie is en verblijft. Pure energievorm.
Zij zien de mens als een prachtig aards hart, handen en voeten op aarde voor zijn Essentie. Een instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm.
Meer lezen over de hier door hun gebruikte bewoordingen als Essentie, Essentie~Connecties? Klik hier en ga naar de Esprit Soul Works pagina.


LightTools for Oneness® zijn Portalen van Licht, de Instrumenten zijn niet opgeladen en gaan nooit ‘leeg’. Ze behouden altijd hun functie in het aantrekken en uitstralen van energie van het Lichtveld van Oneness en nemen geen energie aan van de drager of zijn omgeving.
LightTools for Oneness® hoeven niet energetisch gereinigd, opgeladen of gezuiverd te worden.

Alle LightTools for Oneness® Lichtinstrumenten zijn met liefde met de hand vervaardigd uit zuiver samengesteld gemineraliseerd kristalglas.

 

 

Product CodeLfO-BoO.m
ConditionNew
Gewicht2.6kg
Breedte12cm
Hoogte15.5cm
Depth9cm

This field is required.
Top

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Vul hier je e-mail adres in!
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Schrijf je in (of uit)
Unsubscribe

©2023 Lighttools for Oneness® - All rights reserved.