Circles of Oneness

Circles of Oneness
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten

€344.00


Informatie over het Lichtinstrument
Specification

Circles of Oneness®

Circles of Oneness setCircles of Oneness® creëren een activerend en harmoniserend energieveld van verfijnde frequenties.
Ze stralen energie vanuit de Zonnepoort en weven zo een krachtig Lichtveld in Oneness.
Circles of Oneness nodigen uit tot vreugdevol leven in connectie met onze Essentie*).

Circles of Oneness vormen samen de Circle of Oneness™.
Een Portaal van Scheppingskracht, re-connectie met Al dat Is, onze Essentie, Essentie~Connecties en leven in vreugdevolle vrijheid op alle niveaus van leven.

Het verkeren in de Circle of Oneness zet energie welke in beweging wil komen in beweging.
Dit draagt bij tot een verhoogde connectie met onze hogere Lichtlichamen zodat we meer en meer in frequentie zijn met onze Essentie en Al dat is.
Functionerende met onze hogere zintuigen open en wakker. Onszelf, de aarde én alles wat leeft en ademt eerbiedigend op onze aardse reis in creatie en manifestatie. Met het verlangen alert in ons hart immer wel-bevinden te leven én te delen in ieder moment.
De Circle of Oneness verbindt in Oneness, één-zijn en is als een Licht-Portaal van Harmonie en Zuiverheid.

 

Circles of Golden Light en White Light

Circles of Oneness zijn geboren als ademende het Gouden Licht als ook het Wit Licht.
Gouden Circles of Oneness stralen activerende energie. Verbonden met de zonnekracht; de energie van vreugde en blijheid, nodigen ze uit je met een open hart te verbinden met het Leven en de rijkdom van elk aspect van Leven lief te hebben.

De heldere Circles of Oneness stralen contemplerende energie. Ze verbinden met de hogere frequenties van Licht in Oneness.
Ze nodigen uit tot hoger onderwijs, hoger Weten en het toe-eigenen van Lichtmeesterschap.

Samen weven ze de Circle of Oneness welke grondt in Liefde en overvloed en maken ze - door het verblijven in verfijnde frequenties van Licht in afstemming op het Lichtveld van Oneness - het weven van Liefde in oneindige vorm, mogelijk.

Circles of Golden Light en White Light

 

Hoe de Circles of Oneness® aan te wenden?

Meditatie in de Circle of Oneness

Mediteer in de Circle of Oneness. De harmoniserende functie is aangenaam. De Licht-Portaal functie vergemakkelijkt het verbinden met je Essentie en essentie-zelf op aarde. Alsook met je Essentie~Connecties*) in de verfijnde Sferen van Licht.
Elke dag meditatietijd doorbrengen in de Circle of Oneness transformatieve processen.
Het is als het ontvangen van een heerlijke en krachtige re-connectie met Wie je werkelijk bent en wilt zijn.

Voor in huis of een praktijkruimte

Leg de Circle of Oneness om een ruimte heen waar je energiewerk doet. Hier creëert ze in haar Licht-Portaal functie een stabiel Lichtveld waarbinnen elke vorm van energiewerk plaats kan vinden en versterkt wordt.
Doordat in de Circle of Oneness je connectie met je Essentie en Essentie~Connecties verhelderd en meer alert wordt, zowel voor jou als de ander, vormt dit Lichtveld een zacht maar krachtig startpunt voor elke vorm van energiewerk of samenzijn.
Cliënten die plaats nemen binnen de Circle of Oneness vloeien overtollige buitenwereld energieën af, waarbij ook het lichtveld in balans gebracht en geharmoniseerd wordt.
Zo kan de Lichtwever haar werk lichter verrichten.

Het plaatsen van de Beacon of Oneness binnen het Lichtveld van de Circle of Oneness is als een versterkende aanwezigheid, welke de ruimte in een extra accent zal gronden en afstemmen op de sprankelende, liefdevolle en bekrachtigende energie van Oneness.

Tijdens energiewerk kunnen Circles of Oneness vastgehouden worden of op de cliënt gelegd worden. Ook kunnen Circles heel direct om het lichaam van de cliënt geplaatst worden.
Voorwaarde is wel dat dit altijd geschiedt binnen het stabiele Lichtveld van de Circle of Oneness.

 

Circle of Oneness™ set in een ruimte

De Circle of Oneness is als set in een doos verpakt per zes Circles of Oneness.
Circles of Oneness kunnen in een ruimte gelegd worden tot ongeveer drie meter ertussen.
Wil je de Circle of Oneness in een grotere ruimte Licht-Portaal laten zijn of houd je van meer Lichtkracht? Dan is een extra set een goede optie.
 

*) Jeroen en Gerlinde Schilt zien de Essentie als dat deel dat we ook zijn maar niet in ons aardse lijf geland is, maar in frequentie is en verblijft. Pure energievorm.
Zij zien de mens als een prachtig aards hart, handen en voeten op aarde voor zijn Essentie. Een instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm.

**) Zij die niet in dit hier en nu op aarde zijn, maar in de 'hemelen', frequentiesferen verblijven; zij vieren met ons het samenzijn met de intentie op de meest lichte wijze vreugdevolle vrijheid en expansie te creëren.

Meer lezen over de hier door hun gebruikte bewoordingen als Essentie, Essentie~Connecties? Klik hier en ga naar de Esprit Soul Works pagina.
 

Product specificaties*

Circles of Oneness® Set - 6 Circles
Product code LfO-CoO
± 155 gr elk
90 Ø mm

* Omdat LightTools for Oneness® met de hand worden gemaakt, kunnen de specificaties als in gewicht en grootte een weinig verschillen. Dit heeft echter geen invloed op de werking van de instrumenten.

 

LightTools for Oneness® zijn Portalen van Licht, de Instrumenten zijn niet opgeladen en gaan nooit ‘leeg’. Ze behouden altijd hun functie in het aantrekken en uitstralen van energie van het Lichtveld van Oneness en nemen geen energie aan van de drager of zijn omgeving.
LightTools for Oneness® hoeven niet energetisch gereinigd, opgeladen of gezuiverd te worden.

Alle LightTools for Oneness® Lichtinstrumenten zijn met liefde met de hand vervaardigd uit zuiver samengesteld gemineraliseerd kristalglas.

 

 

 

Product CodeLfO-CoO
ConditionNew
Gewicht1.55kg
Breedte9cm
Hoogte9cm
Depth0.9cm

This field is required.
Top

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Vul hier je e-mail adres in!
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Schrijf je in (of uit)
Unsubscribe

©2023 Lighttools for Oneness® - All rights reserved.