Kennismaken met LfO?

Kennismakingsworkshops in Assen én op locatie

Thuis met vrienden of familie, Spirituele Vereniging óf maak een afspraak met een eigen groep bij Esprit Soul Works™ in Assen.

 


LightTools for Oneness®  heeft vorm gekregen via Jeroen en Gerlinde Schilt.
Zij ontvingen uit een Dimensie van Licht de Blauwdruk voor de vervaardiging van een energetisch Portaal.
Eenmaal geactiveerd zou deze via Jeroen en Gerlinde leiden naar de LightTools for Oneness Trainer in deze Dimensie van Licht.

Dit Portaal en de Trainer fungeren als overbrengers van verfijnde frequenties van Licht in Lichtinstrumenten van het meest zuivere materiaal.
Als eerste Lichtinstrument van LightTools for Oneness werd de geometrie in uiterlijke verschijningsvorm geboren van de Pendant of Oneness™. Ze kreeg na negen maanden haar fysieke vorm.

Inmiddels wordt de Pendant of Oneness vergezeld door de Beacon of Oneness™ (groot en klein) voor het verlichten van huis, praktijk en omgeving en de Wand of Oneness™ als krachtig Lichtinstrument welke energie in beweging brengt naar stromen in Oneness en o.a. in sessies aangewend kan worden.

Als laatste werden Circles of Oneness® geboren die samen de Circle of Oneness™ vormt; een Portaal van Scheppingskracht, re-connectie met Al dat Is, onze Essentie, Essentie~Connecties en leven in vreugdevolle vrijheid op alle niveaus van leven.

LightTools for Oneness vergezellen een ieder die zich ertoe uitgenodigd voelt vreugdevol in Oneness op zijn of haar aardse reis in creatie en manifestatie.

 

Wil je kennis maken met LightTools for Oneness®?

Dat kan in een inspirerende LfO kennismakingsworkshop met Jeroen en Gerlinde Schilt. Zij zijn samen met hun Essentie~Connecties de mede-scheppers van LightTools for Oneness.

Jeroen en Gerlinde vertellen met liefde over LightTools for Oneness, Lichtinstrumenten en hun vorm en functie op dit moment in tijd.
De LfO kennismakingsworkshops zijn een levendige afwisseling van kijken, luisteren en actief voelen en ervaren. Ook delen Jeroen en Gerlinde allerlei  info en energetische oefeningen toe om je aardse reis aangenaam te verlichten.
Alle Lichtinstrumenten mogen gevoeld en ervaren worden en ook is er ruimte voor korte kennismakingssesies.

Wil je erbij zijn?

Deelname in Assen: vrij (gratis); op locatie: reisvergoeding
Zie verder hieronder.


Een LfO-Kennismakingsworkshop in jouw woonplaats of omgeving?

We verwelkomen je graag op een van de LfO-Kennismakingsworkshops. In Assen óf nodig ons uit op een door jou gekozen locatie en eigen groep. Thuis met vrienden of familie, spirituele vereniging óf maak een afspraak met een eigen groep bij Esprit Soul Works™ in Assen.
Heb je geen groep, locatie maar wel interesse in het bijwonen van deze workshop in jouw omgeving? Laat het ons weten. Als er voldoende mensen uit een omgeving belangstellend zijn, creëren wij een groep en plek.

Meer informatie of Jeroen en Gerlinde Schilt uitnodigen?
Wees welkom contact te maken.

 

 

Top

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Vul hier je e-mail adres in!
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Schrijf je in (of uit)
Unsubscribe

©2023 Lighttools for Oneness® - All rights reserved.