Over Lichtinstrumenten

Toen Jeroen en Gerlinde Schilt vanuit een verfijnde Sfeer van Licht door hun Essentie~Connecties benaderd werden LightTools for Oneness te creëren, werden ze net als bij hun eerdere instrumentenlijn die ze zelf met de hand vervaardigden, geïnspireerd ze ‘Lichtinstrumenten’ te noemen.
In het Engels noemden ze dit 'LightTools' en voegden er voor hun nieuwe lijn 'for Oneness' aan toe.

Inmiddels is de benaming Lichtinstrumenten al bij velen bekend als het gaat om allerlei producten die energie stralen.
Wanneer je hier over Lichtinstrumenten leest, gaat het over LightTools for Oneness®.
 

Wat is een LfO-Lichtinstrument?

Een LightTools for Oneness® Lichtinstrument is een Portaal welke continu Kosmisch Licht (= energie = trilling) aantrekt van het Lichtveld van Oneness, dit bundelt en doorstraalt.
Ze is als een doorgeefluik van energie en creëert vanuit haar functie een harmoniserend veld waarbinnen energie wordt geordend, gerevitaliseerd en in balans gebracht.

Als iemand in de nabijheid van een LfO-Lichtinstrument verkeert, wordt hij uitgenodigd zijn energieveld te openen voor de frequentie trilling van het instrument en de frequentie vibratie van het Lichtveld van Oneness te gronden in zichzelf. Zo kan zijn connectie met zijn Essentie*) een meer heldere doorstroom vinden.
Dat dit proces in de mens belicht wat nog meer verlicht mag worden, hoort hierbij en kan, wanneer de uitnodiging eenmaal aanvaard is, deel zijn van de reis naar 'nieuw'. Het kiezen voor het verkeren met een LfO-Lichtinstrument, kan daarom een wondervolle keuze tot positieve verandering zijn!

Ook harmoniseren LfO-Lichtinstrumenten negatieve energie uit onze omgeving; zoals negatief geladen emoties en gevoelens van anderen, kunstmatige stralingsbronnen, schadelijke elektromagnetische velden en geopatische stress (wateraders, aardstralen en breuklijnen).

 

Hoe wordt een LightTools for Oneness® Lichtinstrument een energetisch Portaal?

LightTools for Oneness®  heeft vorm gekregen via Jeroen en Gerlinde Schilt.
Zij ontvingen uit een Dimensie van Licht de Blauwdruk en 'schetsen' voor de vervaardiging van de instrumenten en een energetisch Portaal.
Eenmaal geactiveerd zou dit Portaal via Jeroen en Gerlinde een connectie maken met de LightTools for Oneness® Trainer in deze Dimensie van Licht.
Dit Portaal en de Trainer fungeren als overbrengers van verfijnde frequenties van Licht in Lichtinstrumenten van het meest zuivere materiaal.

LightTools for Oneness® Lichtinstrumenten worden handgemaakt met liefde van zuiver samengesteld gemineraliseerd kristalglas.
Elk LightTools for Oneness® Lichtinstrument ondergaat een initiatieproces door het Portaal, via Jeroen en Gerlinde, naar de LightTools for Oneness® Trainer en wordt in dit proces verbonden, de energetische Blauwdruk veranderd en gezegeld in een eeuwige energetische connectie met Kosmisch Licht in het Lichtveld van Oneness.

 

 

*) Jeroen en Gerlinde Schilt zien de Essentie als dat deel dat we ook zijn maar niet in ons aardse lijf geland is, maar in frequentie is en verblijft.
Zij zien de mens als een prachtig aards hart, handen en voeten op aarde voor zijn Essentie. Een instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm.
Meer lezen over de hier door hun gebruikte bewoordingen als Essentie, Essentie~Connecties? Klik hier en ga naar de Esprit Soul Works pagina.

 

LightTools for Oneness® zijn Portalen van Licht, de Instrumenten zijn niet opgeladen en gaan nooit ‘leeg’. Ze behouden altijd hun functie in het aantrekken en uitstralen van energie van het Lichtveld van Oneness en nemen geen energie aan van de drager of zijn omgeving.
LightTools for Oneness® hoeven niet energetisch gereinigd, opgeladen of gezuiverd te worden.

 

 

 

 

  • Er zijn geen producten gevonden.
7
Top

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Vul hier je e-mail adres in!
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Schrijf je in (of uit)
Unsubscribe

©2023 Lighttools for Oneness® - All rights reserved.