Pendant of Oneness

Pendant of Oneness
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten

€99.00


Informatie over het Lichtinstrument
Specification

Pendant of Oneness

De Pendant of Oneness straalt haar energie vanuit het Lichtveld van Oneness.
Ze verbindt in Eénheid en één-zijn.
Lichtvoetig grondt ze je in je Essentie~Connectie*) en weeft tot één met Al Dat Is, leeft en ademt.

De Pendant of Oneness™ verlicht het Hoge Hart portaal naar het leven van de aangename frequentie van Oneness bewust-zijn in connectie met onze Essentie.

Het is via het Hoge Hart dat we ons in elk moment verbinden met onze Essentie.
In verbinding met Wie we werkelijk zijn, kunnen we niets anders dan hemel op aarde creëren én dit vreugdevol delen.
Met hen die ons lief zijn en met een ieder waarmee we verkeren.

Pendant of OnenessVia dit portaal van het Hoge Hart reiken we in connectie met onszelf, de aarde en alles wat ons lief is, ook uit naar onze Essentie~Connecties in frequentie~werkelijkheden naast de onze.
De Pendant of Oneness™ verlevendigt en verheldert je waarneming en onderscheidingvermogen.
Zo is ze niet alleen in de frequentie~werkelijkheden naast de onze een fijne reisgenoot, maar ook op je aardse reis in manifestatie en creatie.

De Pendant of Oneness™ omhult je met de zachte kracht van onvoorwaardelijke zelfliefde.
Ze moedigt je aan de eeuwige stroom van onvoorwaardelijke Liefde van de hogere frequenties van Licht volledig te aanvaarden en dit Lichtmeestersschap in Oneness vreugdevol te leven en te delen.

De Pendant of Oneness™ ondersteunt wakker in het nu-moment te zijn. Ontspannen, in harmonie, alert aanwezig in een continue afstemming en connectie met je Essentie en het Lichtveld van Oneness.
Het is enkel het verkeren in het Oneness nu-moment dat de connectie met onze Essentie kan doorstromen en wij de vreugdevolle vrijheid leven die hierbij hoort.

Het dragen van de Pendant of Oneness herinnert je eraan dat telkens wanneer je dit nu-moment wat loslaat, je terug mag keren naar het denken, handelen en zijn vanuit je Essentie.

Hier vind je in elk moment vreugde, dankbaarheid en lichtheid. Los van elke situatie.Pendant of Oneness design
Het je meer en meer verbinden met je Essentie, maakt dat je steeds gemakkelijker kunt terugkeren en gegrond blijft in een positieve levenshouding. Leven in Vervulling kan zo op nieuwe niveaus geboren worden.

De Pendant of Oneness™ dient je hoogste zijn in welbevinden door je manifestatieprocessen te ondersteunen en je te helpen je met meer focus te bewegen in de flow van leven.

 


Hoe de Pendant of Oneness™ te dragen?


De Pendant of Oneness wordt bij voorkeur op het Hoge Hart (net boven de hartchakra) gedragen.
Daarom raden we aan de Pendant of Oneness vergezeld te laten gaan van een ketting met een lengte van 40, 45 cm of 50 cm.

De ketting als afgebeeld op de foto hiernaast wordt niet meegeleverd met de Pendant of Oneness

 

*) Jeroen en Gerlinde Schilt zien de Essentie als dat deel dat we ook zijn maar niet in ons aardse lijf geland is, maar in frequentie is en verblijft. Pure energievorm.
Zij zien de mens als een prachtig aards hart, handen en voeten op aarde voor zijn Essentie. Een instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm.
Meer lezen over de hier door hun gebruikte bewoordingen als Essentie, Essentie~Connecties? Klik hier en ga naar de Esprit Soul Works pagina.

 

 

Product specificaties*

Pendant of Oneness™
Gewicht 0.015kg
Breedte 2.82cm
Hoogte 4.64cm
Diepte 1.4cm

* Omdat LightTools for Oneness® met de hand worden gemaakt, kunnen de specificaties als in gewicht en grootte een weinig verschillen. Dit heeft echter geen invloed op de werking van de instrumenten.

 

LightTools for Oneness® zijn Portalen van Licht, de Instrumenten zijn niet opgeladen en gaan nooit ‘leeg’. Ze behouden altijd hun functie in het aantrekken en uitstralen van energie van het Lichtveld van Oneness en nemen geen energie aan van de drager of zijn omgeving.
LightTools for Oneness® hoeven niet energetisch gereinigd, opgeladen of gezuiverd te worden.

Alle LightTools for Oneness® Lichtinstrumenten zijn met liefde met de hand vervaardigd uit zuiver samengesteld gemineraliseerd kristalglas.

 

 

Product CodeLfO-PoO
ConditionNew
Gewicht0.015kg
Breedte2.8cm
Hoogte4.6cm
Depth1.4cm

This field is required.
Top

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Vul hier je e-mail adres in!
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Schrijf je in (of uit)
Unsubscribe

©2023 Lighttools for Oneness® - All rights reserved.